1ο Ατομικό Σχολικό Τουρνουά

ΣΚΑΚΙ

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

10/6/2012

Ο νεοϊδρυθείς Σκακιστικός Σύλλογος Δήμου Κορδελιού–Ευόσμου σε συνεργασία με τους Σκακιστικούς Συλλόγους Τριανδρίας, το Δήμο Κορδελιού–Ευόσμου και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνες γρήγορου σκακιού (Rapid) για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων.

Έναρξη αγώνων – χώρος αγώνων:
Κυριακή 10/6/2012 στις 11.00 π.μ. στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου (17ης Νοέμβρη 2- Εύοσμος). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στο χώρο των αγώνων από τις 10:00 π.μ. έως και 15΄ λεπτά πριν την έναρξη του τουρνουά.
Κατηγορίες: Θα διεξαχθούν τρία ανεξάρτητα τουρνουά (Α΄-Β΄, Γ΄-Δ΄, και Ε΄-Στ΄ Δημοτικού) με ξεχωριστές βραβεύσεις για το καθένα.
Συμμετοχή: Ελεύθερη για κάθε μαθητή και μαθήτρια δημοτικού σχολείου.
Βραβεύσεις: Κύπελλο στον 1ο κάθε κατηγορίας. Μετάλλια στον 2ο και 3ο.
Κύπελλο στο 1ο κορίτσι. Μετάλλια στο 2ο και 3ο.
Σύστημα αγώνων: Ελβετικό 5 γύρων.
Χρόνος σκέψης: 15΄ λεπτά o κάθε παίκτης (για όλη την παρτίδα).
Κριτήρια άρσης ισοβαθμίας: 1. Ειδική βαθμολογία ισόβαθμων εφόσον έχουν παίξει μεταξύ τους. 2. Bucholtz (άθροισμα βαθμών αντιπάλων) 3. Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας 4. Αριθμός νικών με τα μαύρα.
Διεύθυνση αγώνων:
Δ.Σ. Σκακιστικού Συλλόγου Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου
Όμιλος Σκακιστών Τριανδρίας (Ο.Σ.ΤΡΙΑ)
Διαιτητές: Μπετσάκος Βασίλειος, Νικολάου Νικόλαος, Παλάσκος Αντώνιος

Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, αρμόδια είναι η διεύθυνση αγώνων.
Πληροφορίες: Δ/ντές του 8ου και 20ου Δημ. Σχολείου Ευόσμου καθημ. 8-10π.μ 2310709326, 2310763661


Στο 1ο τουρνουά του Συλλόγου μας συμμετείχαν 50 μαθητές. Στο τουρνουά παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος του Κορδελιού-Ευόσμου, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας, Καθαριότητας και Πρασίνου, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους Έλληνες σκακιστές με διεθνή εμπειρία.
Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο Σκακιστών Τριανδρίας (Ο.Σ.ΤΡΙΑ) και ιδιαίτερα τους Μπετσάκο Βασίλειο, Νικολάου Νικόλαο και Παλάσκο Αντώνιο, χωρίς τη βοήθεια των οποίων θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση του τουρνουά (παρείχαν όλο το σκακιστικό υλικό, αλλά και τη διαχείριση, τις κληρώσεις και τη διαιτησία των αγώνων).

1o_tournoua1.jpg 1o_tournoua2.jpg 1o_tournoua3.jpg 1o_tournoua4.jpg
Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License