2012-13

1-2-2013, ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ

Για την έκδοση δελτίο σκακιστή, χρειάζονται 2 φωτογραφίες, πιστοποιητικό γέννησης και πιστοποίηση υγείας αθλητή (αν είναι από ιδιώτη γιατρό πρέπει να αναγράφονται όλα τα στοιχεία του).


3-12-2012, ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ

Στον Εύοσμο και στο 20ου Δημ. Σχολείου Ευόσμου, στις 7 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 τα εκλεγμένα μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκακιστικού Συλλόγου Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου συνήλθαν σε συνεδρίαση και ασχολήθηκαν με τη συγκρότηση σε σώμα και την κατανομή των αξιωμάτων στους εκλεγέντες.
Για κάθε αξίωμα υπήρξε ένας και μόνο υποψήφιος. Τα εκλεγέντα μέλη έπειτα από τη δήλωση των υποψηφιοτήτων, τη μυστική ψηφοφορία για τον πρόεδρο και την ψηφοφορία για τα υπόλοιπα μέλη αποφάσισαν ομόφωνα την κατανομή των αξιωμάτων ως ακολούθως:

  1. πρόεδρος ο Κουρκούδιαλος Στυλιανός με 7 ψήφους.
  2. αντιπρόεδρος ο κ. Πέτρου Αναστάσιος με 7 ψήφους.
  3. γενικός γραμματέας ο κ. Καλαθάς Εμμανουήλ με 7 ψήφους.
  4. ταμίας ο κ. Ρετζέπης Ιωάννης με 7 ψήφους.
  5. έφορος Αθλητικού Τμήματος ο κ. Αβραμίδης Νικόλαος με 7 ψήφους.
  6. μέλη η κ. Κουδού Χρυσάνθη και ο κ. Στεφανίδης Βασίλειος με 7 ψήφους ο καθένας.

Την ίδια ημέρα συνεδρίασαν και τα εκλεγμένα μέλη της Εξελεκτικής Επιτροπής τα οποία έπειτα από διαλογική συζήτηση συγκρότησαν σε σώμα την Εξελεκτική Επιτροπή ως ακολούθως:

  1. πρόεδρος ο κ. Χαϊδευτός Κλεάνθης,
  2. αναπληρωτής πρόεδρος η κ. Διδεντζή Άννα,
  3. μέλος ο κ. Καραγιάννης Χρήστος.

8-11-2012, ΕΚΛΟΓΕΣ

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας σε συνέλευση για την επιλογή του Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στο χώρο του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου (Νεμέας και Θάλειας, περιοχή LIDL Περιφεριακός Εύοσμου), την ίδια δηλαδή μέρα και στον ίδιο χώρο που προγραμματίζεται να γίνει το 3ο τουρνουά σκακιού για παιδιά Δημοτικού Σχολείου.

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License