4ο Ατομικό Σχολικό Τουρνουά

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

10/2/2013

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημ. Σχολείου Ευόσμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατοίκων Νέας Πολιτείας και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ), διοργανώνει αγώνες γρήγορου σκακιού (Rapid) για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων.

Έναρξη αγώνων- χώρος αγώνων: Κυριακή 10/2/2013 στις 10.45 π.μ. στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου (Γοργοποτάμου 3 - Δ.Α.Κ. Ευόσμου). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στο χώρο των αγώνων (στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου) από τις 10:00 π.μ. έως και 15΄ λεπτά πριν την έναρξη του τουρνουά.

Κατηγορίες: Θα διεξαχθούν τρία ανεξάρτητα τουρνουά (Α΄-Β΄, Γ΄-Δ΄, και Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού) με ξεχωριστές βραβεύσεις για το καθένα.

Συμμετοχή: Ελεύθερη για κάθε μαθητή και μαθήτρια δημοτικού σχολείου.

Βραβεύσεις: Μετάλλια στο 1ο, 2ο και 3ο αγόρι κάθε κατηγορίας. Μετάλλια στο 1ο, 2ο και 3ο κορίτσι κάθε κατηγορίας.

Σύστημα αγώνων: Ελβετικό 5 γύρων.

Χρόνος σκέψης: 15΄ λεπτά o κάθε παίκτης (για όλη την παρτίδα).

Κριτήρια άρσης ισοβαθμίας: 1. Ειδική βαθμολογία ισόβαθμων εφόσον έχουν παίξει μεταξύ τους. 2. Bucholtz (άθροισμα βαθμών αντιπάλων) 3. Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας 4. Αριθμός νικών με τα μαύρα.

Διεύθυνση αγώνων: Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος.

Διαιτητές: Γαλάνη Άννα, Πατεράκης Εμμανουήλ, Πατεράκης Αριστείδης.

Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, αρμόδια είναι η διεύθυνση αγώνων.

Πληροφορίες: Δ/ντές του 24ου και 20ου Δημ. Σχολείου Ευόσμου, καθημ. 8-10π.μ 2310764302, 2310763661


Στο 4ο τουρνουά του Συλλόγου μας συμμετείχαν 90 μαθητές.
Το σκακιστικό υλικό μας το δάνεισε η Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ., ενώ υπεύθυνος κληρώσεων ήταν ο κ. Γαλάνης Γεώργιος, Δ/ντής αγώνων ο κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος και διαιτητές οι Γαλάνη Άννα, Πατεράκης Αριστείδης και Πατεράκης Μανώλης.

1.JPG2.JPG3.JPG5.JPG4.JPG
Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License