1ο Ατομικό Σχολικό Τουρνουά 3ου Δημ. Σχολ. Ωραιοκάστρου

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (αλλά και για έφηβους-ενήλικες)

29/5/2016

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (http://skaki.eu) σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου καθώς και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ), διοργανώνει αγώνες γρήγορου σκακιού (Rapid) για ΝΕΟΥΣ σκακιστές οι οποίοι είναι μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά από 13 έως 99 χρονών.

Έναρξη αγώνων-χώρος αγώνων: Κυριακή 29/5/2016 στις 10:45 π.μ. στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου (Νέστου 32, Ωραιόκαστρο). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά ΕΔΩ μέχρι το Σάββατο 28-5-2016 και ώρα 14:00. Δεν θα υπάρξει επικύρωση συμμετοχών, ενώ όσοι αργήσουν ή δηλωθούν στο χώρο των αγώνων, θα παίξουν από το 2ο γύρο.

Κατηγορίες: Θα διεξαχθούν τρία ανεξάρτητα τουρνουά για τους μαθητές δημοτικών σχολείων (Α΄-Β΄, Γ΄-Δ΄, και Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού) και ένα ανεξάρτητο τουρνουά για έφηβους-ενήλικες με ξεχωριστές βραβεύσεις για το καθένα.

Συμμετοχή:
α) Για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, ελεύθερη για κάθε μαθητή και μαθήτρια δημοτικού σχολείου με ή χωρίς δελτίο σκακιστή.
β) Για έφηβους-ενήλικες, ελεύθερη για κάθε άτομο με ή χωρίς δελτίο σκακιστή.
Ανώτερος αριθμός συμμετοχών 120 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η λίστα των κληρώσεων θα αναρτηθεί στη σελίδα του Συλλόγου http://skaki.eu το Σάββατο 28-5-2016 μετά τις 23:00.

Βραβεύσεις:
α) Για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων: στο 1ο αγόρι και 1ο κορίτσι κάθε κατηγορίας με δελτίο σκακιστή και στο 1ο, 2ο και 3ο αγόρι και 1ο, 2ο και 3ο κορίτσι κάθε κατηγορίας χωρίς δελτίο σκακιστή.
β) Για την κατηγορία εφήβων-ενηλίκων: Μετάλλια στον 1ο και στην 1η έφηβο/η-ενήλικα με δελτίο σκακιστή και στον/στην 1ο, 2ο και 3ο έφηβο-ενήλικα της γενικής κατάταξης χωρίς δελτίο σκακιστή.

Σύστημα αγώνων: Ελβετικό 5 γύρων.

Χρόνος σκέψης: 10΄ λεπτά συν 3΄΄ δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση o κάθε παίκτης (για όλη την παρτίδα).

Κριτήρια άρσης ισοβαθμίας: 1. Ειδική βαθμολογία ισόβαθμων εφόσον έχουν παίξει μεταξύ τους. 2. Bucholtz (άθροισμα βαθμών αντιπάλων) 3. Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας 4. Αριθμός νικών με τα μαύρα.

Διεύθυνση αγώνων: Ο κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος και το Δ.Σ. Σκακιστικού Συλλόγου Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Κληρώσεις-Διαιτητές: Γαλάνης Γεώργιος, Πατεράκης Αριστείδης, Ζάγκας Βάιος, Γεράση Άννα, Γιαννοπούλου Ναταλία.

Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, αρμόδια είναι η διεύθυνση αγώνων.
Πληροφορίες: Δ/ντές του 3ου Δημ. Σχολείου Ωραιοκάστρου και 20ου Δημ. Σχολείου Ευόσμου, καθημ. 8-10π.μ 2310695993, 2310763661


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Α΄-Β΄

Γ΄-Δ΄

Ε΄-ΣΤ΄

ΕΦΗΒΟΙ/ΕΝΗΛΙΚΟΙ

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License