8ο Ατομικό Σχολικό Τουρνουά

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

11/05/2014

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (http://skaki.wikidot.com) σε συνεργασία με το 8ο και 20ο Δημ. Σχολείο Ευόσμου και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ), διοργανώνει αγώνες γρήγορου σκακιού (Rapid) για ΝΕΟΥΣ σκακιστές οι οποίοι είναι μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων.

Έναρξη αγώνων- χώρος αγώνων: Κυριακή 11/05/2014 στις 10.45 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του 5ου, 8ου και 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου (17ης Νοέμβρη 2 - Εύοσμος). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στο χώρο των αγώνων από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:30 π.μ.

Κατηγορίες: Θα διεξαχθούν τρία ανεξάρτητα τουρνουά (Α΄-Β΄, Γ΄-Δ΄, και Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού) με ξεχωριστές βραβεύσεις για το καθένα.

Συμμετοχή: Ελεύθερη για κάθε μαθητή και μαθήτρια δημοτικού σχολείου χωρίς δελτίο σκακιστή ή με δελτίο με ελληνικό ΕΛΟ μέχρι 1010.

Βραβεύσεις: Μετάλλια στο 1ο, 2ο και 3ο αγόρι κάθε κατηγορίας. Μετάλλια στο 1ο, 2ο και 3ο κορίτσι κάθε κατηγορίας.

Σύστημα αγώνων: Ελβετικό 5 γύρων.

Χρόνος σκέψης: 10΄ λεπτά συν 3΄΄ δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση o κάθε παίκτης (για όλη την παρτίδα).

Κριτήρια άρσης ισοβαθμίας: 1. Ειδική βαθμολογία ισόβαθμων εφόσον έχουν παίξει μεταξύ τους. 2. Bucholtz (άθροισμα βαθμών αντιπάλων) 3. Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας 4. Αριθμός νικών με τα μαύρα.

Διεύθυνση αγώνων: Ο κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος και το Δ.Σ. Σκακιστικού Συλλόγου Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Κληρώσεις-Διαιτητές: Γαλάνης Γεώργιος, Πατεράκης Αριστείδης.

Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, αρμόδια είναι η διεύθυνση αγώνων.

Πληροφορίες: Δ/ντές του 8ου και 20ου Δημ. Σχολείου Ευόσμου.

καθημ. 8-10π.μ 2310709326, 2310763661


Στο 8ο τουρνουά του Συλλόγου μας συμμετείχαν 82 μαθητές. Στο τουρνουά παρευρέθηκε για άλλη μια φορά και ο Δήμαρχος του Κορδελιού-Ευόσμου κ. Λαφαζανίδης, η αντιδήμαρχος παιδείας κ. Σαββίδου και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σωτηράκης.
Στο τουρνουά χρησιμοποιήθηκαν οι σκακιέρες του Συλλόγου μας, ενώ τα σκακιστικά ρολόγια, μας τα δάνεισε η Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. Υπεύθυνος κληρώσεων ήταν ο κ. Γαλάνης Γεώργιος, Δ/ντής αγώνων ο κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος και διαιτητής ο Πατεράκης Αριστείδης με βοηθούς τη Γαλάνη Άννα, Γαλάνη Δήμητρα και Πατεράκη Κλεοπάτρα.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License