Εγγραφές-Παίχτες του Συλλόγου

1-10-2021

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 2-10-2021 ξεκίνησαν τα μαθήματα σκακιού του συλλόγου μας στο χώρο του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου (17ης Νοέμβρη και Βεργίνας, τηλ. 2310763661) με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ-ΗΜΙΑΡΧΑΡΙΩΝ (κ. Κωνσταντίνος)
9:00 π.μ. με 10:30 π.μ., τμήμα ημιαρχαρίων
10:30 π.μ. με 12:00, 1o τμήμα αρχαρίων
12:15 μ.μ. με 13:45, 2ο τμήμα αρχαρίων

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ (κ. Γιώργος)
10:00 π.μ. με 11:30, τμήμα προχωρημένων (προ-αγωνιστικό)
11:30 μ.μ. με 13:00, τμήμα προχωρημένων (αγωνιστικό)
13:00 με 14:30, τμήμα προχωρημένων (αγωνιστικό)

Κατά την είσοδο των παιδιών στον χώρο του σχολείου θα ακολουθηθεί αυστηρά το Προπονητικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο που ισχύει σε όλους τους συλλόγους που θα ελέγχεται από τον υπεύθυνο covid του Συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα η είσοδος των ενηλίκων επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, με την ταυτόχρονη επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, της ταυτότητας ή/και της άδειας οδήγησης, τη χρήση μάσκας και την καταχώρηση/υπογραφή στη σχετική λίστα που υπάρχει στην είσοδο του σχολείου. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά, θα πρέπει να επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα self-test ή edupass και να φορούν μάσκα.
Όσοι γονείς είναι ανεμβολίαστοι και χρειάζονται να έρθουν σε προσωπική επαφή με τον Σκακιστικό μας Σύλλογο (πληρωμή, ενημέρωση κλπ) θα πρέπει να ειδοποιούν (2310763661) για να συναντηθούν με κάποιον εκπρόσωπό μας στην είσοδο του κτιρίου.
Ελπίζουμε στην κατανόησή σας και κυρίως στη συνεργασία σας.


ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ

Για την έκδοση δελτίο σκακιστή, χρειάζονται 2 φωτογραφίες και πιστοποιητικό γέννησης. Χρειάζεται επίσης και η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ.


ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 4479/ 2017 και την ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας και Υφυπουργού Πολιτισμού, η διαδικασία της πιστοποίησης της υγείας των αθλητών - αθλητριών από την αγωνιστική περίοδο 2018 - 19 και εφεξής τροποποιείται ως ακολούθως :

1. Η πιστοποίηση υγείας των αθλητών καταγράφεται σε κάρτα υγείας, είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η ρύθμιση αφορά όλους τους ενεργούς αθλητές και αθλήτριες, όπως και τις νέες εγγραφές.

2. Η κάρτα υγείας αθλητή συνιστά αυτοτελές έγγραφο και δε συνδέεται με το δελτίο αθλητικής ιδιότητας. Αποτελεί προσωπικό έγγραφο του αθλητή και βρίσκεται στην κατοχή του.

3. Η κάρτα υγείας αθλητή προσκομίζεται υποχρεωτικά στον αρμόδιο Διαιτητή μαζί με το δελτίο αθλητή και είναι βασική προϋπόθεση συμμετοχής στον αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση ο αθλητής – αθλήτρια μηδενίζεται.

4. Η κάρτα υγείας αθλητή θεωρείται ΜΟΝΟΝ από ιατρούς καρδιολόγους των μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων, ή από ιατρούς καρδιολόγους έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή με ΝΠΔΔ, καθώς και από ιατρούς καρδιολόγους του ιδιωτικού τομέα, ή ιατρούς άλλων ειδικοτήτων που έχουν πιστοποίηση ΕΚΑΕ.

5. Η κάρτα υγείας αθλητή θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΣΟ www.chessfed.gr και αφορά κάθε είδους αθλητική εκδήλωση αγωνιστικού χαρακτήρα, η μη προσκόμιση της στον αρμόδιο Διαιτητή θα συνεπάγεται την απαγόρευση της συμμετοχής του αθλητή στον αγώνα.

6. Η αυτοκόλλητη ετικέτα ανανέωσης των δελτίων που εκδίδει η ΕΣΟ παραμένει σε ισχύ MONO για τη δέουσα θεώρηση από το σωματείο των αθλητών, οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, χωρίς να χρήζει πλέον ιατρικής θεώρησης. Επίσης δεν απαιτείται ιατρική θεώρηση στην αίτηση εγγραφής που θα συμπληρώνουν οι νέοι αθλητές, προκειμένου να τους εκδοθεί αθλητικό δελτίο.

Παρακαλούμε για την τήρηση των παραπάνω, όπως περιγράφονται στη σχετική ΚΥΑ με ΑΔΑ: 61ΒΖ4653Π4-2Ω3.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει μετά από ένα (1) μήνα από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και, συγκεκριμένα, από τις 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Η κάρτα υγείας αθλητή είναι διαθέσιμη εδώ: http://skaki.wikidot.com/local--files/eggrafes/KARTA_YGEIAS_ENTYPO_ESO

Πληροφορίες στο 2310763661 (Σάββατο 9:00 έως 13:45).


ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Οι παίχτες του συλλόγου μας βρίσκονται εδώ: http://chesstu.be/eso/club/02170

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License