Σ.ΣΥ.Δ.Κ.Ε.

…τελευταία νέα…

Είμαστε στο facebook και στο instagram


Η Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ προκηρύσσει την προκριματική φάση των Ατομικών Νεανικών Πρωταθλημάτων 2018 των κατηγοριών 08 έως 16 ετών για την περιοχή Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής. Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν μήνυμα στο email του συλλόγου μας (moc.liamg|aikanoip#moc.liamg|aikanoip). Καταληκτική ημερομηνία Τετάρτη 18/04/2018. ΠΡΟΣΟΧΗ: αφορά παιδιά που έχουν δελτίο σκακιστή.

Περισσότερες πληροφορίες:
https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=7C3ACEB83AB3F080!4502&ithint=file%2cdocx&app=Word&authkey=!AKEDRiLfEjiSfUY


9-4-2018, 15ο Ατομικό Σχολικό τουρνουά στον Εύοσμο

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Το φως της Ανάστασης ας φωτίσει την ψυχή και την καρδιά των ανθρώπων.

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ), διοργανώνει την Κυριακή 6/5/2018 στις 10:45 π.μ. αγώνες γρήγορου σκακιού (Rapid) για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά από 13 έως 99 χρονών! Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά ΕΔΩ μέχρι το Σάββατο 5-5-2018 και ώρα 11:00 π.μ. Η επιβεβαίωση συμμετοχών θα γίνεται στο χώρο και την ημέρα των αγώνων από τις 10:00 π.μ.έως τις 10:30 π.μ., ενώ όσοι αργήσουν ή δηλωθούν στο χώρο των αγώνων, θα παίξουν από το 2ο γύρο.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης πατήστε εδώ.


20 Μαρτίου 2018, Λειτουργία Συλλόγου και Πρόγραμμα μαθημάτων

Σας ενημερώνουμε ότι τα Σάββατα 24-3-2018 και 31-3-2018, ο σύλλογος μας θα λειτουργήσει και τα μαθήματα για όλα τα τμήματα θα γίνουν κανονικά. Κατά τις διακοπές του Πάσχα δεν θα γίνουν μαθήματα, τα οποία θα ξεκινήσουν ξανά στις 21-4-2018.


6 Φεβρουαρίου 2018, ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ σε ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι το 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Σύλλογο Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου διοργανώνει σεμινάριο με μαθήματα σκακιού για αρχάριους ενήλικες κάθε Σάββατο πρωί 11:00 π.μ. με 12:00 και για έξι (6) τουλάχιστον συναντήσεις.
Τα μαθήματα είναι δωρεάν, θα ξεκινήσουν στις 3-3-2018 και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ΕΔΩ.
Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 28-2-2018 και αν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από δεκατέσσερις (14), η επιλογή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις σελίδες του Συλλόγου μας (http://skaki.wikidot.com ή http://skaki.eu, https://www.facebook.com/skaki.gr) και στην ιστοσελίδα του 20ου Δημ. Σχολείου Ευόσμου: http://evosmos.mysch.gr


25-11-2017, 12o ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ <12 ΕΤΩΝ 2017

Μεγάλη επιτυχία των παιδιών του συλλόγου μας. Είμαστε οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2017 στην κατηγορία κάτω των 12 ετών.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα έξι παιδιά του συλλόγου μας, που από τα τέλη Σεπτέμβρη και για έξι Σάββατα (μέχρι 25-11-2017) εναλλάσσονταν στις τέσσερις σκακιέρες της ομάδας μας. Ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από την αήττητη πορεία της ομάδας και την πρώτη θέση, είναι η αγάπη που έχουν οι μικροί μας αθλητές για το σκάκι. Η πρωτιά απλά ήταν ένα παραπάνω θετικό συναίσθημα σε αυτό που κάθε φορά νιώθουν τα παιδιά μας, τόσο στη διάρκεια όσο και μετά τους αγώνες. Χαίρονται τις στιγμές μέσα από το σκάκι και λειτουργούν σαν ομάδα, είτε χάνουν είτε κερδίζουν. Έτσι ανταποκρίνονται με συνέπεια στους στόχους του Συλλόγου μας αλλά και των γονέων τους, ώστε ακόμη κι αν κάποτε καταλάβουν ότι ίσως δεν θα γίνουν ποτέ οι "μεγάλοι" σκακιστές, το κίνητρό τους για παίζουν σκάκι θα είναι μοναδικό γιατί θα είναι… το ίδιο το παιχνίδι!
Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών, που τα συνόδευαν ώρες ατελείωτες στις παρτίδες τους, αλλά και γιατί οι προσδοκίες τους ταυτίζονται με αυτές του Συλλόγου μας κι έχουν να κάνουν πρώτα με το ήθος, την ομαδικότητα και τα κίνητρα των παιδιών τους και λιγότερο με τις σκακιστικές επιδόσεις, τον πρωταθλητισμό και την πρωτιά. Η τελευταία απλά ήρθε και ίσως να μην ξανάρθει. Αλλά και ποιος νοιάζεται….

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά...


Included page "clone:skaki" does not exist (create it now)

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (Σ.ΣΥ.Σ.Κ.Ε.) ιδρύθηκε την άνοιξη του 2012 στην περιοχή του Ευόσμου κυρίως από γονείς και εκπαιδευτικούς του 8ου, 13ου, 15ου, 20ου, 23ου και 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου καθώς και του 5ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου.
Είναι ο μοναδικός σκακιστικός σύλλογος της περιοχής και η (προσωρινή) λειτουργία του (μαθήματα και αγώνες) γίνεται στο χώρο του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.


ΧΩΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ- ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ & ΑΓΩΝΩΝ-

Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License